Du som vill kunna dra nytta av rusta och matcha i Katrineholm, läs mer här. För att kunna ta del av dessa resurser måste du först gå via Arbetsförmedlingen och vara arbetslös. Om du är osäker på vad Rusta och Matcha egentligen innebär, låt oss reda ut det åt dig. Det är en tjänst som riktar sig till personer som behöver stöd när det gäller att söka jobb eller ta nästa steg i livet genom utbildning. Idag finns flera olika tjänsteleverantörer för detta ändamål, och en av dem är Best Bemanning och Rekrytering.

Om du är intresserad kan du använda Best Bemanning och Rekrytering som din tjänsteleverantör. För att komma igång måste du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen och få deras godkännande att använda tjänsten från dem.

I Katrineholm kan du ta del av Rusta och Matcha

När det gäller rusta och matcha i Katrineholm, så riktar sig denna tjänst till personer som varit utan arbete under en längre tid och har svårt att återvända till arbetsmarknaden. Genom tjänsten får du stöd i hur du kan effektivt söka jobb och även rådgivning om du föredrar att fortsätta med studier. En personlig coach kommer att vägleda dig på vägen mot att hitta ett nytt jobb eller inleda din utbildningsresa. Väljer du då att låta Best Bemanning och Rekrytering tillhandahålla denna tjänst så får du en kunnig och engagerad jobbcoach som är med dig hela vägen till nytt jobb eller tills du påbörjar studier. De kan bland annat hjälpa dig med:

  • Skriva CV
  • Skriva personligt brev
  • Intervjuträning
  • Stöttning för att kontakta olika företag

Du kan läsa mer om vad som ingår i denna tjänst genom att besöka Best Bemanning och Rekryterings hemsida.