Konditori 100

Gästbok

Konditori 100 gäster
konditori100 entre

Gästboken fylls på i den här änden. Kommer synpunkter om Konditori 100 från nätväga gäster - så kanske jag öppnar en gästbok för dessa också. Någon
synpunkt från dig om Konditori 100?

Erik är mitt namn. Jag var fikasugen, och gick in hit när jag passerade.


Hej. Jag heter Eva, och jag är nog lite av en drömmare. Tror jag. Drömmer om framtiden, mest kanske.


"Jaja.. först tänkte jag bara fråga om du är sinnessjuk (no offence..) Detta var bland de sjukaste och tokroligaste sidor jag sett på länge.. Jag har inte tiden att sitta och läsa igenom allt men Gästboken är en höjdare.. hehe,,
jajja.. Tack och bock då.. ;)
/Coldie
(November 1997)
(Konditorn tackar för komplimangen, och känner att menyn fått avsett mottagande. Ber om ursäkt för det sena svaret. Återfann lappen nu, bland konserverna.)


God morgon. Jag har fått namnet Mr IT på det här stället. Jobbar inom data-branschen, på några få av många möjliga sätt. Men det är inte bara det jag är intresserad av.


Konditorn kallar mig för Tidningstuggen eftersom jag brukar kommentera sån't som står i tidningar, och liknande. Inte helt fel, för jag är rätt intresserad av massmedia, och tuggar väl igenom lite blandad sådan. Med rätt kritiska tänder. Åtminstone tror jag det.


Hej och lugna hopp - åtminstone då det är varmt. Räkna med det. Hälsar en dam.


CD Vinyl kallas jag av konditorn, eftersom jag inte kan säga vad jag gillar mest - cd eller vinylskivor. Tycker låtarna är det viktigaste. OK även på stenkakor, alltså 78-varvare. Jag gillar mest pop och rock från 1950-1969 ungefär, och liknande. Mest från U.S.A. och norra Europa, men en del annat också.


Hej. Här en hälsning från en man som för ett gentlemannakrig mot tekniken som hindrar gentlemän från att vara gentlemän. Vapen: teknik. Trivs bra på det här primitiva konditori't, och kommer kanske på flera besök.


Eurotrottern kallas jag på det här konditori't, eftersom jag tycker om att resa i Europa. Jag har blivit ställets första stamgäst, och kommer troligen att vara här ofta och berätta om platser jag besökt. (Som första stamgäst hade jag fått äran att ha en länk härifrån gästboken till mitt stambord.

Till sidans topp
Konditori 100 gäster
konditori100 entre

10 mars 2001. konditori100 entre - www.konditori100.se
Text/bilder: Arne Granfoss ©. Prod: AG Informice