Konditori 100 - Gäst

CD Vinyl

Konditori 100 gäster
konditori100 entrance

Hej!

Ägaren till det här konditorit kallar mig Herr CD Vinyl, för jag vet inte om jag gillar cd- eller vinylskivor bäst. Ja ja.

Först vill jag bara berätta att jag köpt Brian Wilsons senaste cd, och jag tycker den är rätt bra. Naturligtvis.

Jag sitter här och tänker, bland annat på skivor jag haft en gång. Och på en del artister. Och liknande. (Tyvärr har jag inte hunnit tänka på något nytt.)

Kanske du kan hjälpa mig?

  1. Jag hade en gång en LP med titeln "California 99", eller något sån't. Var en slags musikalisk berättelse - skulle kunna vara till en film, men var inte någon direkt filmmusik vad jag vet. Har antecknat att dessa låtarna fanns med: "Overture" med Jimmie Haskell, "Underture" med Peter Townshend, och "Jessica Stone" med Bill Szymczyk och John Wonderling. Vad är det för skiva? Finns den på cd?   ***   SVAR fick jag i augusti 2002 från John Wonderling. Det var ett konceptuellt album av Jimmie Haskell och producerat av Bill Szymczyk. Pete Townsend spelade tydligen inte på skivan, men det var den låten. "Jessica Stone" sjöngs av Joe Walsh. Albumet gavs ut på Dunhill. Tack för svaret!

  2. Spelade en gång in en låt från radio, "Vi diggar rock'n'roll" med Kaare Widerud (tror jag artisten hette). Sång på norska. Har försökt få tag på låten på skiva, men har inte träffat någon som känner igen vare sig titeln eller artisten. Vilken skiva finns låten på? Vem är artisten?

  3. Lisa Burns, vem är den sångerskan? Har en LP med helt vitt fodral - inte ett ord på det. Har hon gett ut flera skivor?

  4. The Beach Boys är min favoritgrupp. Jag har inte som mål att ha alla deras inspelningar i samlingen, men intressant att veta vad de gjort. Var hittar jag en komplett lista över Beach Boys inspelningar?

  5. "Spanish mouse"(?) med Cadian(?), finns den låten på cd? Info om gruppen?

  6. "All of them witches" med Stark Naked, finns den låten på cd? Info om gruppen?

  7. "Guitar army" med The Rationals, finns den låten på cd? Info om gruppen?
Skriv till
Arne Granfoss om du har svar på frågor, tack.

Till sidans topp
Konditori 100 gäster
konditori100 entrance - www.konditori100.se

Uppdaterad 5 juli 1998, svar i text fixat 2009-02-21
Text: Arne Granfoss ©
Produktion: AG Informice